Bra städfirmor – Stockholm

Det finns många bra städfirmor i Stockholm som du kan använda dig av om du är i behov av städhjälp. Stockholm är en mycket stor stad där vardaglig städning såväl som storstädningar anlitas för att få vardagen att gå runt. Här nedan kan du läsa om ett flertal populära städfirmor i staden som hjälper dig med tillfällig såväl som återkommande städning.

Städfirmor i Stockholm

Vi har listat sex omtyckta och professionella städfirmor i Stockholm som kan hjälpa dig i ditt hem. Via dessa städfirmor kan du bland annat få hjälp med vardaglig hemstädning och storstädning, men du kan också anlita företagen för flyttstädning, fönsterputs, kontorsstädning till företaget och mycket mer. Ska din bostad ut till försäljning kan du även få hjälp med visningsstädning.

Julias Städservice

Renthusstockholm.se är en seriös städfirma i Stockholm som fokuserar på både privatpersoner såväl som BRF:er, fastighetsägare och företagare. Hit kan du vända dig om du är i behov av klassisk hemstädning på återkommande basis, men du kan också boka tillfälliga storstädningar inför jul eller andra tillställningar. Företaget har många års erfarenhet av branschen och arbetar med fokus på miljövänliga städmaterial och rengöringsmedel. Vill du ha hjälp med en storstädning i Stockholm kan du vara säker på att ditt hem blir rent från topp till tå.

Julias Städservice erbjuder bland annat:


Fördelar

 • Erbjuder många olika typer av städtjänster för privatpersoner, företag, fastighetsägare och för bostadsrättsföreningar, t.ex. hemstädning, storstädning och flyttstäd.
 • Bra och välfungerande kundsupport där du kan kontakta företaget via telefon, mail eller på en live chatt.
 • Erbjuder både återkommande städningar på abonnemang såväl som tillfälliga städningar inför flyttning, visning eller storstädning.
 • Kompetent och utbildad personal som är kunniga inom rengöringsmedel, kemikalier och ergonomi.
 • Du får alltid samma städpersonal som kommer ut till dig, så att du kan känna dig trygg med företaget.

Kontakt

Julias Städservice

Homemaid

När du anlitar dig av Homemaid.se kan du vara säker på att din städning alltid utförs på ett professionellt sätt och att du får ett resultat som du kan vara stolt över. Företaget har över 15 års erfarenhet av branschen och erbjuder bland annat storstädning, hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Här kan du enkelt fylla i uppgifter om din bostad och därefter boka en tid eller ett personligt möte direkt på webben. Den snabba och välfungerande kundtjänsten finns där för att besvara alla dina frågor.

Homemaid erbjuder bland annat:


Fördelar

 • Erbjuder klassiska städtjänster såväl som hemkörning av mat, trädgårdsarbete, husdjurspassning, barnpassning och mycket mer.
 • Seriöst städföretag med över 15 års erfarenhet av städbranschen för både privatpersoner, företag och fastighetsägare.
 • Är med och driver frågan om kollektivavtal för större trygghet till alla anställda på företaget.
 • Möjlighet att räkna ut ditt pris online och hitta en dag och tid för städning som passar dig.
 • Registrerade för F-skatt så att du som privatperson kan använda dig av ROT-avdraget.

Kontakt

Homemaid

Städhuset

Städhuset.se är ett mycket populärt och uppskattat städföretag som fokuserar på kunder i hela Stockholmsområdet. Städföretaget arbetar med städning för alla kundgrupper och sätter trygghet, punktlighet och kvalitet i fokus. Vill du anlita Städhuset för hemstädning kan du även passa på att beställa hem nytt städmaterial inför första städtillfället, men du kan också beställa fruktkorgar eller köpa presentkort på städning. För att du ska kunna känna dig trygg är Städhuset en ISO-certifierad städfirma som alltid erbjuder kostnadsfria offerter.

Städhuset erbjuder bland annat:


Fördelar

 • Få hjälp av en professionell och ISO-certifierad städfirma som arbetar lokalt i Stockholm.
 • Anlita Städhuset för återkommande hemstädning eller ta tillfällig hjälp vid visningar och i samband med flytt.
 • Du har alltid möjlighet att kontakta företaget för en kostnadsfri offert på ditt arbete.
 • Städhuset skräddarsyr alltid din städning så att den passar dig och dina unika önskemål och behov.
 • Utöver hemstädning erbjuder Städhuset även teknisk förvaltning, grossistverksamhet och kontorsservice för din bekvämlighet.

Kontakt

Städhuset

Qleano

Oavsett om du är privatperson, företag eller fastighetsägare kan du vända dig till Qleano.se för att få hjälp med din städning och lokalvård. Qleano är ett mycket seriöst städföretag som erbjuder offerter på mindre än en minut där du kan beräkna ditt pris direkt på webben. Du får även tillgång till en mycket trevlig och välfungerande support som svarar på dina frågor och som är certifierade och kontrollerade för att hålla hög standard. Sammanlagt har Qleano utfört över 40 000 städuppdrag för kunder i hela Sverige.

Qleano erbjuder bland annat:


Fördelar

 • Stort och väletablerat städföretag i Stockholm som finns tillgängliga på många olika platser i Sverige.
 • Anlita Qleano för hjälp med flyttstädning eller när du vill ha hjälp med själva flytten.
 • Stort kontaktnät av professionella och seriösa samarbetspartners som säkerställer en helhetslösning utifrån dina behov och önskemål.
 • Smidig bokning på webben och möjlighet att beställa en kostnadsfri offert under loppet av en minut.
 • När du anlitar Qleano för återkommande städning får du alltid samma personal som kommer ut till dig.

Kontakt

Qleano

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en kontorsstädning?

En kontorsstädning brukar ligga på cirka 300 kronor i timmen. Men vad en kontorsstädning kostar beror till stor del på hur ofta du vill ha städning, hur stor yta det är som ska städas och vilket städföretag du väljer att använda dig av. Priset sätts vanligtvis beroende på antalet timmar eller antalet kvadratmeter som ska städas.

Vad kostar städning per kvadratmeter?

För en flyttstädning ligger priserna vanligtvis mellan 30–45 kronor per kvadratmeter, men detta kan naturligtvis variera väldigt mycket. Andra faktorer som påverkar priset är exempelvis vilken typ av städtjänst som ska utföras eller om det finns särskilda önskemål med städningen.

Vad ingår i storstädning?

I en storstädning ingår en rejäl städning av alla ytor. Här städas ditt hem eller ditt kontor från topp till tå. I storstädningen ingår bland annat dammsugning och våttorkning av golv, rengöring av möbler, fria ytor, kök och köksutrustning, vitvaror, badrum/toalett och fönsterputsning.

Hur lång tid tar en storstädning?

Räkna med att storstädningen beräknas ta hela dagen, från ca 8:00-16:00. Hur lång tid en storstädning tar beror bland annat på hur stort du bor och hur smutsnivån i hemmet ser ut. Ett hem som inte har blivit städat på länge tar också längre tid att rengöra.

Vad innebär ett auktoriserat serviceföretag?

Auktorisationen ”auktoriserat serviceföretag” är framtaget av Almega Städföretagen. Detta för att höja kvaliteten och stärka förtroendet inom städbranschen. Syftet med auktorisationen är att lyfta seriösa städföretag. Det är städföretagens styrelse som avgör om ett företag ska bli godkänt. Du kan läsa mer om auktoriserat serviceföretag här.

Läs mer