Kontorsstädning i Stockholm: Hitta en städfirma

Ett rent och fräscht kontor är givetvis viktigt, men att sköta städningen på egen hand är ansträngade och tar tid. I Stockholm finns det många städfirmor som specialiserar sig på kontorstäd. Den innebär att jobbet utförs utanför normala kontorstider så medarbetarna inte störs av ljud från dammsugning eller upptagna toaletter till följd av städning.

Jämför städfirmor

För att hitta den städfirma som bäst utför städning av kontor i Stockholm är det viktigt att du jämför många olika aktörer. Kolla inte enbart på pris då allt från vad deras erbjudanden innehåller till hur tillgängliga och under vilka tider städ kan utföras är viktigt.

Ett bra tips är också att ta in flera offerter och ställa dem mot varandra. Ofta kan företagen pressa priserna ytterligare om du kontaktar dem med ett bättre erbjudande.

Anlita städbolag för kontorsstäd i Stockholm

RentHusStockholm

RentHusStockholm, eller Julias städservice som de även benämns som, är välkända för sin kontorsstädning i Stockholm. De är så säkra på kvalitén på deras arbete att de erbjuder nöjd-kund-garanti på alla tjänster. RentHusStockholm tar fram anpassningsbara städupplägg eftersom alla utrymmen och kunder är unika.

Deras städupplägg skräddarsys helt efter era specifika behov och önskemål. Dessutom har de ingen bindningstid på sina tjänster. Vill du testa deras tjänster? Då kan du börja med deras provstädning för en billig peng. Vi kan lova att du inte kommer inte ångra dig. Vill du ringa och höra mer om deras tjänster når du dem på 08-22 40 91.

Fördelar

 • Nöjd-kund-garanti
 • Flexibla upplägg
 • Inga bindningstider

Städsystem

Städsystems kontorsstädning i Stockholm är välkänd av flera anledningar. För det första, städfirman grundades redan 1968 och bara det borgar för kvalitet. Här har processer förfinats över tid och inget lämnas åt slumpen. De har utvecklat en djupgående kunskap om hur man skapar en optimal kontorsmiljö. Deras expertteam vet hur man planerar och genomför effektiva städrutiner av högsta kvalitet, för att säkerställa en ren och produktiv arbetsmiljö.

Med Städsystem vid rodret kan era medarbetare njuta av en skinande ren kontorsmiljö, och ni kan vara helt trygga med vetskapen om att de alltid levererar en tjänst av högsta klass. Du når dem på 08-447 51 50.

Fördelar

 • Lång erfarenhet
 • Miljövänliga
 • Besök av samma städare

SOL Facility Services

SOL erbjuder kontorsstäd i Stockholm som är skräddarsydd för att möta varje kunds unika behov. Med en kombination av noggrannhet, effektivitet och miljömedvetenhet säkerställer de att varje kontorsmiljö förblir ren, fräsch och trivsam.

Genom att använda sig av modern utrustning och miljövänliga rengöringsprodukter tar SOL hänsyn till både arbetsmiljön och planeten. Deras team av erfarna och välutbildade städpersonal är dedikerade till att leverera högsta kvalitet i varje städuppdrag. Från dammsugning och dammtorkning till desinficering av ytor, inget detaljarbete lämnas åt slumpen. Du når dem på 08-429 90 40.

Fördelar

 • Anpassningsbara upplägg
 • Kvalitets- och miljöcertifierade
 • Snabb återkoppling & personlig service

Fördelar med kontorsstäd

Att anlita en professionell städfirma som utför kontorsstäd i Stockholm kan ge en rad fördelar för företag, oavsett storlek eller bransch. Här är några anledningar till varför du bör överväga att anlita kontorsstäd.

Förbättrad arbetsmiljö

Ett rent och välorganiserat kontor ökar medarbetarnas trivsel och kan därmed höja produktiviteten. En ren arbetsplats kan minska distraktioner och göra det lättare för anställda att fokusera på sina kärnuppgifter.

Professionellt intryck

Första intrycket är avgörande. Ett skinande rent kontor ger ett professionellt intryck till kunder, leverantörer och potentiella framtida anställda som besöker företaget.

Hälsa och säkerhet

Regelbunden städning minskar spridningen av bakterier, virus och allergener, vilket kan minska sjukfrånvaron. Det bidrar också till att skapa en säker arbetsmiljö genom att minska risken för olyckor relaterade till spill eller oorganiserade arbetsytor. Livsmedelverket har skrivit en intressant artikel om Allergener – att tänka på för företag.

Tids- och kostnadsbesparing

Medarbetarna behöver inte spendera sin värdefulla arbetstid på städning, vilket gör att de kan fokusera på sina kärnuppgifter. Dessutom kan det ofta vara mer kostnadseffektivt att anlita en extern städtjänst jämfört med att ha egen personal för dessa uppgifter.

Expertis och rätt utrustning

Professionella städföretag har den kunskap, erfarenhet och utrustning som krävs för att rengöra kontor effektivt och grundligt. De är uppdaterade med de senaste städtrenderna och produkterna för att garantera högsta kvalitet.

Flexibilitet

Många städföretag erbjuder skräddarsydda lösningar baserade på företagets behov och önskemål, vilket innebär att man kan få städning vid tider som stör verksamheten minimalt.

Vanliga frågor och svar

Vilka tjänster ingår vanligtvis i kontorsstädning?

Standardtjänster inkluderar ofta:

 • dammsugning
 • torkning av ytor och damm
 • tömning av papperskorgar
 • rengöring av toaletter och kök

Exakt vilka tjänster som ingår kan variera beroende på hur avtalet ser ut och företagets specifikationer. Ni kan alltid lägga till tjänster utifrån era lokalers behov, samtidigt som de flesta städbolagen är flexibla och anpassningsbara utifrån sina kunders behov.

Hur ofta bör kontoret städas?

Frekvensen för städning beror på kontorets storlek, antalet anställda och typ av verksamhet. De flesta kontor får en lite mer omfattande städning veckovis, men detta kan som sagt variera beroende på verksamhetens behov.

Används miljövänliga rengöringsprodukter?

Många moderna städföretag erbjuder nu ”gröna städlösningar” med miljövänliga produkter. Det är bäst att diskutera denna preferens med ditt städföretag för att försäkra att dina miljövänliga önskemål uppfylls.

Vad händer om vi inte är nöjda med städkvaliteten?

De flesta professionella städföretag erbjuder en garanti för sina tjänster, och det gäller såklart även för tjänsten kontorsstädning i Stockholm. Om du inte är nöjd bör du kontakta företaget omedelbart, så att de kan rätta till problemet.

Hur hanteras säkerheten på kontoret under städningen?

Ett ansvarsfullt städföretag bör genomföra bakgrundskontroller av sin personal, erbjuda ordentlig utbildning och följa strikta protokoll för att säkerställa integritet och säkerhet på ditt kontor.

Kan vi anpassa städschemat efter våra arbetstider?

Ja, de flesta städföretag är flexibla och kan anpassa städschemat efter ditt företags öppettider eller kontorstider för att minimera störningar.

Behöver vi själva tillhandahålla rengöringsutrustning?

De flesta städföretag använder sin egen utrustning och sina egna städprodukter. Dock kan speciella upplägg tas fram om företaget har specifika preferenser eller produkter de vill använda.