Hemstädning i Göteborg

Behöver du hjälp med hemstädning i Göteborg eller letar du efter en städfirma i Göteborg som kan hjälpa dig med kontorsstädningen eller lokalvården av ditt företag? I Göteborg finns det många riktigt bra och pålitliga städfirmor som du kan vända dig till och som erbjuder RUT-avdrag såväl som 100 % nöjd kund-garanti på alla uppdrag. Här tipsar vi om några av stadens bästa städföretag.

Städfirmor i Göteborg – 5 tips

Vi har plockat fram fem tips på städfirmor i Göteborg som håller en hög kvalitet och som levererar en hög standard på alla sina tjänster. Alla företag erbjuder hemstädning för dig som privatperson, såväl som storstädningar, kontorsstädningar och fönsterputs. Läs mer om dessa nedan.

Städalliansen

Städalliansen.se är ett seriöst städföretag som arbetar lokalt i Göteborg. Via Städalliansen kan du beställa städtjänster för alla typer av behov, så att du får en mycket enklare vardag och mer fritid över till annat. Ett stort plus med Städalliansen är att alla anställda arbetar under kollektivavtal, vilket innebär schyssta villkor och bra löner. All personal är utbildad och kunnig inom sitt område, för att säkerställa att du får ett resultat som är riktigt bra och som du verkligen är nöjd med.


Fördelar

 • Städalliansen erbjuder både kollektivavtal såväl som höga löner och en god arbetsmiljö för alla sina anställda.
 • Få hjälp med hemstädning eller företagsstädning på en dag och tid som passar dig och din vardag.
 • Använd dig av onlinekalkylatorn för att enkelt kunna räkna ut ditt pris och boka in din städning online.
 • Möjlighet att boka om och boka av din städning hur många gånger du vill utan extra kostnader.
 • Städalliansen erbjuder alltid en 100 % nöjd kund garanti till alla kundgrupper som anlitar företaget för städtjänster.

Kontakt

Städalliansen

Boleva

Boleva.se är städföretaget för dig som vill få hjälp med hemstädning och lokalvård, så att du får mer tid över till sådant du tycker är roligare. Den här städfirman i Göteborg erbjuder bland annat hemstädning för privatpersoner med RUT-avdrag, men du hittar också flyttstädning, trappstädning för BRF:er och fastigheter, samt företagsstädning och trädgårdsservice. På hemsidan kan du enkelt boka in ett hembesök på en dag och tid som passar dig, så kommer en professionell arbetsledare ut och hjälper dig att komma igång.


Fördelar

 • Boleva erbjuder hemstädning, storstädning, visningsstäd och flyttstädning med RUT-avdrag till alla privatpersoner i Göteborg med omnejd.
 • Använd dig av kalkylatorn på hemsidan för att snabbt och enkelt räkna ut ditt pris för städningen.
 • Professionella och personliga kontakter där du kan boka ett kostnadsfritt hembesök av en trevlig arbetsledare.
 • Alla medarbetare arbetar under kollektivavtal för att säkerställa en trygg, välbetald och seriös arbetsplats för alla.
 • Boleva tar med sig allt städmaterial som behövs ut till kund och kostnaden för detta ingår i inställelseavgiften.

Kontakt

Boleva

Hjälp Hemma

Med Hjalphemma.se behöver du aldrig mer oroa dig för städningen i hemmet. Hjälp Hemma är ett väletablerat städföretag med många års erfarenhet av branschen och som erbjuder utbildad och kunnig städpersonal. Företaget riktar sig specifikt till privatpersoner i Göteborgsområdet och erbjuder således hemstädning, flyttstädning, visningsstädning, fönsterputs och storstädning för alla typer av hem och bostäder. Ditt pris kan du enkelt räkna ut på hemsidan, så slipper du dessutom efterfråga en offert. Du kan även be om ett digitalt eller personligt hembesök.


Fördelar

 • Möjlighet att boka in personliga eller digitala besök där du får berätta mer om dina behov.
 • Smidig priskalkylator på hemsidan så att du slipper vänta och efterfråga en offert på den tjänst du vill boka.
 • Trygga och kompletta försäkringar för både kunden, ditt hem och för all personal som arbetar på Hjälp Hemma.
 • Städfirma med fokus på privatpersoner i Göteborgsområdet. Stort urval av tjänster för privata bostäder och RUT-avdrag.
 • Hjälp Hemma använder sig endast av snälla och miljömärkta produkter i samband med städning i ditt hem.

Kontakt

Hjälp Hemma

CleanHouse i Väst AB

Att få hjälp med hemstädningen har aldrig varit enklare. Cleanhousevast.se i Göteborg är en städfirma som erbjuder ett stort utbud av olika typer av städtjänster som passar för både företag, fastigheter och privatpersoner. Här hittar du både klassisk hemstädning, storstädning och kontorsstädning, men du kan även få hjälp med campingstädning, möbeltvätt och båtstädning när det är dags att bege sig ut på öppet vatten. CleanHouse i Väst AB har proffsiga och trevliga medarbetare som alltid gör det lilla extra för att överträffa dina förväntningar.


Fördelar

 • Få hjälp med allt från hemstädning till flyttstädning. Företaget erbjuder även båtstädning såväl som campingstädning och mattvätt.
 • Erbjuder sina medarbetare rättvisa anställningar med korrekta och trygga försäkringar, löner och arbetsvillkor.
 • Total sekretess och trygg förvaring av nycklar, koder, larm, och brickor så att du kan känna dig säker.
 • Möjlighet att kontakta företaget för att beställa en kostnadsfri offert på den tjänst du är intresserad av.
 • Alltid duktiga, noggranna och utbildade medarbetare med erfarenhet av branschen och en hög servicekänsla.

Kontakt

CleanHouse i Väst AB

SEM Städ

Semstad.se fokuserar på att erbjuda trygga och kompletta helhetslösningar för privatpersoner och företag som är i behov av städhjälp. Hos SEM Städfirma kan du inte bara beställa en offert och få prisförslag inom loppet av en minut, utan du kan också boka din städning online eller få praktiska städtips som underlättar i din vardag. Det som utmärker företaget lite extra mycket är den höga kvaliteten i kombination med de mycket låga priserna. SEM Städfirma är en stark konkurrent på marknaden som kombinerar lågt pris med RUT-avdrag.


Fördelar

 • SEM Städfirma är ett mycket högkvalitativt och prisvärt alternativ för dig som söker billig hemstädning.
 • Få hjälp av kompetent och professionell personal för hemstädning, storstädning, visningsstädning, byggstädning, flyttstädning och mycket mer.
 • Företaget har ett stort och brett kontaktnät av duktiga leverantörer som hjälper dig när det är dags att flytta.
 • Med kostnadskalkylatorn kan du enkelt räkna ut hur mycket städningen kommer gå på, utan att behöva kontakta företaget.
 • Snabb och välfungerande kundsupport med generösa öppettider för att du som kund ska känna dig trygg.

Kontakt

SEM Städ

Städfirma Göteborg – omdöme

Innan du väljer vilken städfirma som passar dig kan det vara en god idé att titta på recensioner och omdömen från tidigare kunder. På Reco.se kan du läsa om hur tidigare användare av städfirman har upplevt företaget och på så vis bilda dig en mer korrekt och detaljerad bild av företaget. Här kan du även jämföra städtjänsterna som företagen erbjuder.

Läs mer